Uitnodiging voor de 80-urige Bijbelmarathon

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

op de Kerkbrink in Hilversum van 2 tot 5 juni
 
We gaan op naar de 80-urige Bijbelmarathon van 2 tot 5 juni 2014 in Hilversum. We beginnen maandag 2 juni om 11.00 uur en hebben dan donderdagavond 5 juni om 20.00 uur op de Kerkbrink de hele Bijbel gelezen. We lezen in blokjes van een kwartier. We hebben dus 80 maal 4 is 320 lezers nodig. U mag natuurlijk ook meerdere keren lezen. Het doel van de Bijbelmarathon is om de Bijbel dichter bij de mensen te brengen. Het uitgangspunt is Johannes 3:16. Rondom de Bijbelmarathon zijn er evangelisatie activiteiten. Er zijn volop Bijbels en Bijbelmaterialen beschikbaar. Er zal ook veel tijd voor gesprekken zijn. Laat deze kans niet lopen.
 
Geef u nu op:
via e-mail
dorenbos@schreeuwomleven.nl dan wel bel 035-6244352 of 06-51199125.
Ariëtte Westland, Remco van Ginkel, Jan van Montfrans, Fleur Dulfer en Bert en Willy Dorenbos van de Stichting Schreeuw om Leven coördineren de Bijbelmarathon.
 
Jezus zegt: worden als de kinderen en gered worden in de ark
Voor de kinderen van Hilversum is er woensdagmiddag 4 juni van 3 tot 5 uur een kleurwedstrijd met als thema: “Kom ook in de Ark”. De vijf mooiste kleurplaten worden beloond met een gratis bezoek aan de ark op ware grootte in Dordrecht en voor alle kinderen is er een prijs. Ariëtte Westland zoekt nog versterking voor het werk met de kinderen. We houden u op de hoogte op www.schreeuwomleven.nl
 
Hulp voor meisjes en vrouwen in nood bij ongeplande zwangerschap en na een abortus
Elke dag vinden abortussen plaats. Schreeuw om Leven Hulpverlening Er is Hulp helpt. Op de Kerkbrink zullen hulpverleners en ervaringsdeskundigen aanwezig zijn om te helpen en voorlichting te geven. Zie ook de Schreeuw om Leven Hulpverleningssite www.erishulp.nl

Samen eten op de Kerkbrink met daklozen en zwervers
Jan Mauritz met een team van jongeren nodigen u uit om dinsdag 4 juni van half zes tot half acht mee te eten op de Kerkbrink om voor 20 euro hun project voor Israël te ondersteunen waar ze zich deze zomer inzetten in de gaarkeukens en de Holocaustoverlevenden helpen in Israël. Zwervers en daklozen kunnen gratis mee eten. U kunt ook een maaltijd voor hen sponsoren.

Wording en Ouderen
Na de vele (vaak nachtelijke) gesprekken tijdens vorige Bijbelmarathons met hen die in de nacht ‘leven’ is het inloophuis Wording aan de Vaartweg ontstaan. Dat is voor velen een vast honk geworden. Deze keer willen we ons vooral inzetten voor ouderen waaronder veel eenzaamheid is.
 
Bidden en de marathon media schoonmaak petitie
Op Schreeuw om Leven Media website www.brinktv.com staat een documentaire over de gebedstijden bij de televisietoren aan de Doodweg in Hilversum, met daarin ook getuigenissen van Hilversummers. Tijdens de Bijbelmarathon wordt daar ook gebeden.
De leiders en de programmamakers bij de media ontvangen kleurpotloden en de ARK-kleurplaat om die in te kleuren met het verzoek om het ARK-verhaal opnieuw te lezen en hen te bewegen om alleen programma's te maken die voldoen aan de waarden en normen beschreven in het Noachverhaal. Een marathon media schoonmaak petitie vanuit de Bijbel wil hen daarbij helpen.
 
Info 06 51199125 • dorenbos@schreeuwomleven.nl
www.schreeuwomleven.nlwww.erishulp.nlwww.brinktv.com

Bijlage: Marathon media petitie.pdf
Zie ook de Bijbelmarathon Kleurplaten actie