Meld je aan voor de Bijbelmarathon 3-6 juni 2015 op Stationsplein in Hilversum

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Evangelisatie in Hilversum: Hilversum voor Jezus: ‘Ga voor goud’

Reageer naar dorenbos@schreeuwomleven.nl met je naam, telefoon en dagdeel dat je kunt. Wij delen je/u in en berichten je.

We hebben veel lezers en evangelisten en hulpen nodig

Net als vorig jaar willen we in 80 uur non stop de Bijbellezen en evangeliseren. We beginnen woensdag 3 juni om 12.00 uur en eindigen zaterdag 9 juni om 20.00 uur. Dit jaar is onze locatie het Stationsplein bij het NS station in Hilversum. Daar komen heel veel mensen langs. We hebben veel lezers en evangelisten en hulpen nodig. We roepen jullie op om je ook aan te melden. Laat even horen welke daggedeelten je kunt. Vooral ook de nachtelijke uren. Wij delen je dan in. Je leest een kwartier en wisselt dan af. Daarna kun je weer een kwartier lezen of mee helpen om folders en Bijbels(gedeelten) uit te delen of te bidden. Iedereen die kan lezen, dus ook kinderen zijn welkom.

Kindermiddag zaterdag 9 juni van 2 tot 4 uur

Zaterdagmiddag 9 juni van 14.00 tot 16.uur zijn alle kinderen van Hilversum welkom voor de kindermiddag ‘Ga voor Goud’ met Jeanet Penning en Ariëtte Westland. Geef de kinderen daar voor op. Ieder kind krijgt een presentje mee. Zie ook op internet naar het Woordenlozeboekje. Daar zullen de kinderen en de ouderen meer van horen. Geef je nu al op.

Bidders gevraagd: bidden helpt

We zoeken ook naar bidders, die een uur of een aantal uren voor en gedurende deze evangelisatie Bijbelmarathon gaan bidden. Maar ook nu al te gaan bidden voor de voorbereiding. U bent ook uitgenodigd voor een maaltijd en bidstond voor de Bijbelmarathon op maandag 1 juni vanaf 17.00 uur. We eten eerst en vanaf 19.00 uur bidden we tot 20.00 uur. Adres Havenstraat 121. Remco van Ginkel coördineert het gebedswerk voor Inloophuis Voleinding. Daar bidden we elke maandag van 12.00 tot 13.00 uur ook voor de Bijbelmarathon en Stadsgebed voor Hilversum. Kom ook.

Help ons ook in de kosten en om huis aan huis een uitnodiging en evangelisatiefolder te verspreiden: NL41 INGB 0000 009079 ten name van Stichting Schreeuw om Leven te Hilversum met vermelding Bijbelmarathon.

Aankondiging Aankondiging Bijbelmarathon.pdf